Smartlog v3 » The Jiggly Room » Send dine mails CC til justitsministeren
Opret egen blog | Næste blog »

The Jiggly Room

The Oil of Aphrodite and the Dust of the Grand Wazoo

Send dine mails CC til justitsministeren

24. Sep 2007 14:35, Bo

Overskrifts underskrift: "Så er det jo idag at Enhedslisten opfordrer alle til at sende sine personlige mails med CC til justitsministeren (jm@jm.dk). Det er en en-dags aktion som EL har sat i søen som en protest mod den nye lovgivning om logning af elektronisk kommunikation. [...] Hvor er et parti som Venstre henne i denne debat?" Læs hele indlægget her.

Og altså: Hvis du vil deltage i Enhedslistens aktion mod den nye logningsbekendtgørelse, skal du i dag huske at sende alle dine emails CC til jm@jm.dk. Justitsministeren. Og du behøver ikke sidde og synes, at det er pinligt, at ministeren på den måde får mulighed for at læse dine private emails --- for det er jo netop dét, der er pointen: At den mulighed har hun allerede. Nu. Så du kan lige så godt sende dine mails direkte til hende -- og spare hende for bøvlet med at skulle lede efter dem i DET OFFENTLIGES STORE ARKIV OVER BORGERNES PRIVATLIV.

Opdateret: Og det lyder jo, synes jeg (også) selv, ret ADMINISTRATIVT, kedsommeligt og ligegyldigt. Måske. Det dér med logningen. Men hvad er det, DET OFFENTLIGE gemmer? Det er en kopi af din sure mail om din irriterende chef til veninden. Det er det MEGET PRIVATE billede af digselv, som du sendte til kæresten, da han var på ferie i Finland (og savnede dig). Det er mailen, du senere fortrød, hvori du kom til at skrive noget om hende - du véd nok - og kom til at afsløre, at ... o.s.v. Selv om du højtideligt havde lovet aldrig at sige det til nogen. Det er den slags. Referatet af bestyrelsesmødet (som helst ikke skulle falde konkurrenterne i hænde). Kladden til første kapitel af din nye roman, som du sendte til korrektur. Mailen til din sagsbehandler, hvori du fortalte om din sygdom og din familie. Og, selvfølgelig, også alle SMSerne. Og så videre.  

Kommentarer

 1. Philip
  24. Sep 2007 16:06
  1

  gad jeg sgu egentlig gerne du havde skrevet før så jeg kunne have sendt alle mine arbejdsmails, nu er dagen ved at være færdig for mit vedkommende :-P

  Jeg havde ellers en masse spændende ting, Lene skulle se.

 2. Cheap Beats By Dre
  28. Nov 2012 08:52
  2

  only of a something else, prior or posterior to itself.Of many things at first sight appearing most evident we can in reality only entertain mere suppositions. That I am not, in this world, the


Arkiv

Tags

Arkiv

Relaterede