Smartlog v3 » The Jiggly Room » Min bogreol
Opret egen blog | Næste blog »

The Jiggly Room

The Oil of Aphrodite and the Dust of the Grand Wazoo

Min bogreol

28. Mar 2006 10:56, Bo

American Review - Jorge Luis Borges.

Jens August Schade - Dylan Thomas.

Henrik Have - Per Højholt.

Peter Nielsen - Saint-John Perse.

Batterierne i mit digitalkamera er desværre løbet tør, så I må nøjes med disse halvdårlige billeder, som jeg tilfældigvis havde på lager.  

Kommentarer

 1. Karsten
  28. Mar 2006 11:08
  1

  Peter Nielsen? Det er min morbror. I hvertfald hvis det er Peter NIelsen, Hinnerup (hippiehår og briller), men ikke hvis det er Peter Nielsen, Århus. :)

 2. Bo
  28. Mar 2006 12:26
  2

  Det er helt afgjort Peter Nielsen, Hinnerup. Danmarks bedste, nulevende digter. Jeg har en fanside på adressen <a href="http://home20.inet.tele.dk/gorzelak/peter_nielsen.html" rel="nofollow">http://home20.inet.tele.dk/gorzelak/peter_nielsen.html</a>

 3. Karsten
  28. Mar 2006 13:21
  3

  Det var da lidt sjovt, syntes jeg. Desværre har jeg ikke læst nogen af hans digte (mangel i opdragelse) men et par af romanerne er det blevet til samt i sin til hans børnebøger, jeg fik læst "på første række". Én af dem er jeg næsten lidt med i - det syntes jeg (også) er lidt sjovt. Jeg gad godt at forstå lidt mere hvordan man læser digte...

 4. Bo
  28. Mar 2006 13:30
  4

  Ja, det var ret pudsigt. Hils ham endelig, hvis du ser ham. Og du behøver sandelig ikke forsøge at undskylde, at du ikke har læst nogle af hans digte. Jeg er en meget stor fan, men jeg har - til gengæld - aldrig ku ta mig sammen til at læse nogle af romanerne. Jeg har det lidt svært med prosa. Hvilken en er du med i?

 5. Karsten
  28. Mar 2006 13:37
  5

  Jeg mener det var den der hed Den Døde Vagthund. Kan ikke huske præsis - det er 20 år siden! Det var mest også en episode, en konflikt mellem min fætter (hans midterste søn) og mig, der kom i bogen. For dem der har den kan jeg sige, at jeg ofte har haft lyst til bare at kigge forbi med det Madonna-kassettebånd, men det er aldrig blevet til noget ;)

  Desværre har jeg ikke snakket med ham i mange år, men det bånd og din hilsen kunne være argumentet for endelig at gøre noget ved det.

  Spændende blog du har i øvrigt.

 6. Coach Outlet Store Online
  16. Dec 2011 03:57
  6

  This is a very good idea! Just want to say thank you for the information, you have to share Coach Outlet Store Online
  . Just continue to write such a position. I will be your faithful reader. Thank you again.


Arkiv

Tags

Arkiv